E vako,owneri,mogu li dobiti rank upp??Neki dan je bio dan rankova a nisam ga dobio,doveo sam8 igraca i trudim se,redovan sam,igram od pocetka prosle mape skoro godinu,gradio sam konzum i mnogo toga.Mogu li dobit cuvara,unaprijed hvala!!Pozdrav za BC Tim.Moj nick MatijaDelija11 ili BC_Jela
5 posters
MOLBA ZA RANK!!!
[BC]Filip- Posts : 44
- Post n°2
Re: MOLBA ZA RANK!!!
Da li rank treba da dobije igrac koji koristi /fly u pvp?Imam i sliku ako ocete posaljite prvo da ispravis
to letenje pa onda sve(tako barem ja mislim)!pozz
to letenje pa onda sve(tako barem ja mislim)!pozz
[BC]Filip- Posts : 44
- Post n°3
Pogledaj na mojoj molbi sta su rekli pielog BC tim !
BC_Jela- Posts : 10
- Post n°4
E vako filipe,ja sam mozda tad fly u pvp,posalji mi sliku ali realnost je da si i ti i svi sa srv da koriste fly imam milionee slika,i pielog treba staviti da ubija kad pvploga i i kad se pvp da je fly iskljucen to je stavio pa skinuo!Mislim da sam zasluzio rank,al je na vama da kazete,i mnogi admini i modovi i cuvari ce vam reci da sam zasluzio!pozdrav
Kokan- Posts : 34
- Post n°5
ja sam za da matija dobije rank dobar je u dobrom je f mada neked leti u pvp aji je dobar
[BC]Pielog- Admin
- Post n°6
Posalji mi nickove igraca koje is doveo. Ne leti u pvp i budi aktivan na forumu i to je to. Ja cu te svaki dan gledati preko logova ako se dobro pokazes dobit ces ako ne dobit ces nekom drugom prilikom.
- Post n°9
filit ti prestani molit za rank doči če vrijeme i za tebe
BC_Jela- Posts : 10
- Post n°12
Nickovi:Andros,Kari123,stefanmaraludar,aci,mr_bundeva,asgard,RibeDelija to je 7
- Post n°15
ja poslje ninje naj gradim na serveru ;D